Acasă

+(373 22) 753 588

e-mail: info@viknograd.md

3345 24.02.2014 fb-comments:

Dvs puteti comanda de la noi si Ferestre din PVC

  1. Calitatea buna productiei.
  2. Pentru producerea feestrelor din PVc noi flosim doar componente de calitatea inalta (profil german TROCAL, feronerie MACO). Deja citi-va ani compania noastra este una din cele mai bune producatori de fereste PVC din profile TROCAL din Moldova si are "Certificat de Calitate Trocal", care confirma ca toate cerintele privind producerea ferestrelor din Profile PVC TROCAl sunt respectate. Majoritatea clientilor nostri ne recomanda prietenilor si cunoscutilor.
  3. Complex complet de servicii.
  4. Compania noastra oferea complex complet de servicii - de la calcul pretului si primirea comenzii, pina la montarea ferestrelor din PVC "la Cheie", precum si servis de garantie. Intreprinderea noastra are o producere proprie, echipamnete automatizate pentru confectionatre ferestrelor din PVC
  5. Spectrul larg de sevicii suplimentare.
  6. In oficiul de firma Viknograd pe linga ferestre din PVC este prezentata o gama larga de accesori, marfuri suplimentare pentru ferestre Dvs. La noi puteti cumpara feronerie pentru ferestre, jaluzele, usi de intrare, sisteme de sticle pentru balcoane, si multe altele.
  7. Ferestre din profil "TROCAL".
  8. Ferestrele din PVC si usile de intarare din sistem de profile TROCAL de deosibesc prin mai multe avantaje. Cerintele de azi privind termoizolare, securitatea antivandala, izolarea fonica, se evaluiaza aparte si in deplin corespund cerinelor supuse.
  9. Personal calificat.
  10. Muncitorii Viknograd functioneaza demult pe piata confectiilor din PVC si sunt profesionisti de domeniu.

Noi fabricam confectii din PVC de diferite forme si configuratii. Deoarece suntem bucurosi sa va oferim ferstre din PVC de calitatea superba pentru oricare gust! Si suntem siguri ca ne veti recomanda prietenelor Dvs, devenind un client al nostru fidel.