Acasă

+(373 22) 753 588

e-mail: info@viknograd.md

2605 13.03.2018 fb-comments:

Uşile şi ferestrele Bauplast sunt create pentru a face visul Dumneavoastră despre casa frumoasă şi comfortabilă realitate!
  • Profilul companiei BAUPLAST - un produs ecologic, se face din PVC, care la rândul său este produs din materie primă naturală. PVC-ul este chimic neutru, de exemplu, nu reacționează cu aer și umiditate, este în condiții de siguranță pentru mediu și corespunde celor mai înalte standarde internaționale
  • BAUPLAST prin design și calitate detaliilor tehnice este capabil să satisfacă cerinţelor celui mai exigent client.
  • Totul se poate de făcut din profilele BAUPLAST - de la ferestre dreptunghiulare standarte până la cele arcuite, triunghiulare, trapezoidale, sau chiar rotunde, cu orice metodă de deschidere: pliere, oscilo-batante, glisante. Și nu numai ferestre, dar, de asemenea, şi o mare varietate de uşi: standarte, glisante.
  • Orice lucru oferit de BAUPLAST, se realizeaza la cel mai înalt nivel. Calitatea înaltă a produselor este asigurată de personal profesionist și de combinațiea armonioasă în fiecare configurație intre design modern și tehnologii avansate în producerea ferestrelor. Varietatea de culori si forme geometrice permit găsirea soluției unică pentru fiecare client, indiferent de cât de mare n-ar fi cerinţele sale.
  • Sistemele de profile BAUPLAST permit fabricarea uşilor de calitate europeană, care pot satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi. Ușile din profil BAUPLAST vor fi cel mai bune la înlocuirea ușilor într-un apartament tipic, precum si și pentru design arhitectural exclusiv sau o clădire industrială
  • Uşile BAUPLAST corespund tuturor cerinţelor de izolare fonică şi termică, şi rezistenţă. Ușile trebuie să vă aducă mai multă bucurie și mai puțină atenție. Uşile din profile BAUPLAST, rezistă la condiții meteorologice aspre, menținând în același timp calitatea lor de-a lungul timpului. Uşile din material plastic nu se uzează, nu se tem de furtuna, sunt economice, ușor de ingrijit, şi economisesc căldură în casă.

Profile KOMPEN