Acasă

+(373 22) 753 588

e-mail: info@viknograd.md

2828 15.01.2014 fb-comments:

Compania noastra furnizeza feronerie KALE sistemului Safir


Kale feronerie PVC
Compania KALE deja de mult timp este cunoscută în piața noastră și este una dintre cele mai mari producatori europeni de feronerie pentru uși. În 2003 compania a decis să intre în segment nou de piata - ferestre din PVC. După ce a investit foarte mult în cele mai moderne echipamente, angajand experți în acest nou domeniu, Kale a ocupat rapid o poziție de lider pe piata turcească. Din anul 2009 si noi va oferim Kale-Safir.
Vorbind în general privind feroneria KALE -este un produs de cea mai înaltă calitate europeană, având în același timp un preț "just". La toate componente furnizate de feronerie Kale este certificat necesar de conformitate.

Unele caracteristici feroneriei KALE SAFIR pentru deschiderea dublă:

 • Suprafata are trei straturi de galvanizare metalica. Aprobat de UE, este ecologic sigur.
 • Placa de deschiderea dubla indeplineste functia de mikrolift;
 • Мersatilitate componentelor. Tija fixata separat de foarfeca (balamalei pivotante) și pozitia modificabila blochiratorui de cercevea elimină necesitatea de a comanda separat componente de partea dreapta și stânga;
 • Reglarea in Trei Dimensiuni (inclusiv la balama de jos):
  1. prinderea canatului pina la 2mm
  2. pozitia sus-jos a cercevelei pina la 8 mm;
  3. pozitia orizontala a cercevelei pina la 4 mm;
 • Placa inchidere toc se regleaza la prindere
 • O facilitate distinctiva - pinul excentric reglabil are o șaibă de rotație. Aceasta oferă o performanță durabilă și ușurința de închidere;
 • Fixator din plastic la foarfeca permite stabili fiabil canatul în poziție de înclinare, nu permițându-i curentului să-l slame.

Informatia tehnica