Главная

+(373 22) 753 588

e-mail: info@viknograd.md

2390 14.08.2015 fb-comments:

Profil din aluminiu pentru ferestre şi uşi - se foloseşte la producerea tuturor tipurilor de construcţii de ferestre şi uşi, cât pentru exterior atât şi pentru interior. Sistemele din aluminiu pentru ferestre şi uşi se divizează in profile cu punte termică şi fără.. Sistema profilurilor "reci" este propusă în seria AS 42+MULTI POINT, care permite montarea geamurilor pentru orice tip de încaperi ce nu necesită izolare termică.

Profilul aluminiu pentru sistemele glisante - se utilizează pentru producerea sistemelor glisante la montarea geamurilor balcoanelor, şi producerea despărţitoarelor interioare.

Sistema profilelor glisante este propusă în seria FS 28 Mini,ASISTSLIDE 40и ASISTSLIDE 40 Plus, care sunt ideale la montarea geamurilor balcoanelor, producerea uşilor interioare şi despărţitoarelor interioare, şi alte construcţii cat "reci" atât si termoizolate..
Sistemele glisante FS 28 Mini , ASISTSLIDE 40и ASISTSLIDE 40 Plus au următoarele caracteristici:
  • Sistema garniturilor de perie protejează de umeditate şi colb.
  • Ramele acestor sisteme pot avea un, doua sau trei glisere ceea ce permite instalarea de până la 6 cercevele intr-o construcţie.
  • Design modern al seriei de ferestre şi uşi glisante cu liniile rotunjite ofera un aspect exterior estetic atractiv.
  • Setul minim de profile şi accesorii permit producerea construcţiilor glisante fără umplerea excesivă a depozitului.
  • Uşurinţa asamblării permite lărgirea asorimentului construcţiilor propuse chiar şi celor ce nu au produs articole din aluminiu.
Construcţiile glisante permit economisirea esenţială a spaţiului în încăperi, în acelaşi timp oferind un design elegant ( spaţiul transparent fiind mai mare cu 10-12% în comparaţie cu articolele din PVC). Sunt ecologic inofensive şi uşoare în exploatare.